Programa d'Actuació Municipal / Retiment de comptes

El Programa d'Actuació Municipal (PAM) és l'instrument de planificació estratègica amb què compta l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat per a la seva acció de govern.

És el full de ruta de la gestió municipal i l'instrument de priorització de l'execució de projectes per al mandat municipal.

*Aquest espai s'actualitzarà en breu amb la Programa Municipal Sant Climent 2023-2027

Revisió de l'estat d'execució del PAM 2019-2023 (febrer de 2023) aquí.

 

PROGRAMA ACCIÓ MUNICIPAL
SANT CLIMENT 2019-2023


1. Millores pels joves: augment freqüència del bus diürn i accés al transport nocturn, ampliació franges horàries en equipaments, biblioteca.
2. Habitatge públic al sector de la Costa: un total de 15 habitatges entre lloguer i compra.
3. Ens comprometem a aportar inversió d'altres administracions per poder realitzar millores al municipi sense augmentar la pressió fiscal de les famílies (IBI) ni augmentar l'endeutament municipal.
4. Construcció de la nova plaça Ca l'Altisent i Parc Metropolità: més de 5.500 m² de nou espai públic obert al poble, segur i sense cotxes per poder passejar per un entorn natural.
5. Agricultura: crear una protecció de cultiu autòcton (oli, cireres, fruiters,...) estudi de creació d'una IGP (indicació geogràfica protegida). Proposarem una gestió del bosc per millorar la seguretat del municipi davant del risc incendi.
6. Compromís del primer any de legislatura de redactar un estudi de necessitat i viabilitat econòmica i social per un nou servei d'atenció a la gent gran. Sol·licitarem a la Generalitat que incloguin a Sant Climent dins de la programació de places públiques de centre de dia i que financin la creació d'aquest nou servei en format de SAIAR (Servei Atenció Integral Àmbit Rural).
7. Gent gran més activa - Activació gent gran: proposta d'espais d'activitat física (mobiliari) per a gent gran per zones (Rodera, Hortets, Poble Sec....). I dinamització amb classes setmanals.
8. Obres públiques: Millora de l'accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques a l'espai públic i als edificis municipals, arranjament carrers i voreres, formar part del projecte Viles Florides i fer nova inversió en els parcs infantils.
9. Inversions: Nous vestidors pel poliesportiu municipal, buscar un espai/magatzem per eines/material municipal, habilitar portes d'emergència al primer pis i habilitar accessibilitat a les portes d'emergències laterals de la Sala Gran del Casal de Cultura., wifi4eu projecte finançat amb fons europeu per posar wifi al carrer a les zones de la Plaça de la Vila, Ca l'Altisent, Poliesportiu i Piscina Municipal.
10. Participació ciutadana a través d'un pressupost participatiu i transparència. Entre tots REPENSEM Sant Climent: fem un Pla Estratègic del projecte Arrela't a #SantCliment, proposa accions com crear una marca de producte, creant les bases per un model de poble de futur o com habilitar nous espais públics. #patrimoni #rural #sostenibilitat #gosantcliment #infosantcliment.
11. Creació d'espai d'esbarjo per a animals de companyia i crear una ordenança de civisme i tinença d'animals. #santclicívic.

  • No s'han trobat resultats.
Darrera actualització: 05.09.2023 | 18:01
Darrera actualització: 05.09.2023 | 18:01