Bústia ètica

(Aquest espai està en prova pilot)

L'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ofereix a la ciutadania un canal segur per impulsar la integritat en la gestió pública i el bon govern: la Bústia Ètica (link is external).

La Bústia Ètica és un canal electrònic segur que permet a qualsevol persona fer alertes, garantint la confidencialitat i permetent l'anonimat sobre irregularitats a l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, en àmbits com aquests:

  • Actuacions públiques dels alts càrrecs i del personal directiu
  • Actuacions relacionades amb la contractació pública
  • Actuacions públiques del personal de la funció pública

La persona alertadora és una peça clau en la lluita contra el frau i la corrupció en les institucions públiques. La Bústia Ètica (link is external) és un mitjà de participació segur, mitjançant el qual qualsevol persona pot comunicar conductes que, per acció o omissió, puguin ser presumptament reprovables per ser contràries al dret o als principis i valors ètics i a les conductes exigibles.

Per altra banda, si es vol expressar una queixa o un suggeriment sobre la ciutat o la gestió d'algun tema municipal el més indicat és fer-ho a través d'altre canal, el de Queixes i suggeriments. Aquesta bústia permet comunicar qualsevol assumpte i acotar-lo temàticament de manera que arribi directament al departament afectat. També és possible fer arribar missatges directament a l'alcalde a l'espai web d'Alcaldia, "L'alcalde en un clic".

Darrera actualització: 11.04.2024 | 18:28
Darrera actualització: 11.04.2024 | 18:28