Medi ambient

Actualment a Sant Climent de Llobregat es recullen selectivament un 34,4% del total dels residus generats, lluny de l'objectiu del 55% de reciclatge que marca la Unió Europea per l'any 2025.

Amb el propòsit de millorar aquesta dada i, per tant, la gestió de residus i la sostenibilitat al municipi, s’ha posat en marxa la campanya “A Sant Climent de Llobregat separem bé els residus!”, impulsada des de la Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic.

Amb aquesta campanya es vol informar i conscienciar a la ciutadania sobre la importància de la correcta separació de residus a través de diferents accions:

  • Punts informatius per promoure la recollida selectiva de la matèria orgànica.
  • Visites informatives als establiments comercials i a les llars del municipi per informar sobre la correcta separació de residus.
  • Repartiment de lots de bosses compostables i cubells airejats per a la fracció orgànica.
  • Tallers de compostatge.
  • Activitats de sensibilització amb les escoles del municipi.

La campanya s’emmarca en el procés de canvi i millora que l’Ajuntament ha engegat amb la preparació del nou contracte del servei de recollida i neteja viària al municipi, que preveu la recollida porta a porta de totes les fraccions (orgànica, envasos lleugers, paper i cartró i resta) excepte el vidre, que seguirà en contenidors.            

Notícies
Més noticies
Equipaments
Avisos
Més avisos
Processos participatius