Sant Climent

Sant Climent de Llobregat és un poble petit, acollidor, modest i digne i orgullós de continuar essent un poble. Des de fa més de mil anys vivim arraulits en una vall, amagada del Delta del Llobregat darrere del Montbaig.

Les muntanyes que ens envolten han cultivat des de sempre la vinya amb una extraordinària saviesa i experiència: prenent lloc a les pedres, responent a les adversitats meteorològiques, esgarrapant pams de sòl cultivable amb marges inversemblants.

La fil·loxera va acabar amb els ceps i el seu protagonisme va passar als cirerers, l'arbre màgic de les nostres Valls, que continua escampant el nom del nostre poble per tot el món, amb una dolçor i qualitat incomparables.

Però mirem al futur, perquè el poble viu esperançat en les noves generacions que omplen de vida els carrers i les places.

Centenars de nens cada dia ens recorden l'exigència de mantenir el nostre poble tant com puguem: què recordem les tradicions, què els ensenyem el que tenim, què els mostrem l'experiència del món pagès que s'està oblidant i, sobretot, que conservem l'entorn i el nostre patrimoni amb la màxima naturalitat.

SANT CLIMENT ÉS
UN SENTIMENT!

Darrera actualització: 13.09.2022 | 17:55
Darrera actualització: 13.09.2022 | 17:55