Alcaldia

Benvinguts i benvingudes al web municipal de Sant Climent de Llobregat

Us trobeu amb un espai que dia a dia treballa per a esdevenir una porta oberta al nostre municipi. I esperem que sigui una porta cada dia més ampla i de major alçada perquè volem que els climentons i les climentones tinguin la possibilitat de sentir-se més propers a tot allò que succeeix al seu poble i, específicament, a com treballa el seu ajuntament.

Les tecnologies de la informació i la comunicació es troben ja totalment integrades a la nostra vida. Formen part de la nostra llar, de la nostra feina i, fins i tot, viatja amb nosaltres, a les nostres butxaques. Els avenços que han experimentat al llarg dels darrers anys ens han permès disposar de les eines necessàries per tal d’aprofundir en reptes que, per a aquest ajuntament, són prioritaris. La transparència, l’accés a la informació i l’aprofundiment en l’administració digital han esdevingut en un dels principals eixos de la nostra acció de govern. Aquest web és una passa més que donem a favor d’aquestes polítiques.

De la mateixa manera també volem que aquesta sigui una porta d’accés al municipi per a aquelles persones que no hi viuen i volen apropar-se a la nostra realitat. Sigueu benvinguts. Sant Climent de Llobregat ha estat històricament un municipi d’acollida i acollidor. Us hi  esperem.

Aquesta és una plataforma que neix amb la voluntat de continuar creixent dia a dia, setmana a setmana. Sabem que la realitat i les necessitats d’un municipi van modificant-se amb el pas del temps i treballarem per tal que la web del municipi ho sàpiga reflectir.

Esperem que ens acompanyeu en aquest viatge.

Isidre Sierra i Fusté
Alcalde de Sant Climent de Llobregat

Tanca Formulari

L'alcalde en un clic

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 25.01.2023 | 13:54
Darrera actualització: 25.01.2023 | 13:54