Igualtat

Notícies

  • 19 de febrer de 2021 Dia Internacional de la Dona, 8 de març - A Sant Climent, empodera't! dia internacional de la Dona

    El Dia Internacional de la Dona és un bon moment per reflexionar sobre els avanços aconseguits demanar més canvis i celebrar la valentia i la determinació de les dones que han jugat un paper clau en la història dels seus països i comunitats. També serveix per reivindicar el feminisme denunciant el masclisme i els micromasclismes.

  • 19 de novembre de 2020 Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones 25N Baner 25N- Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

    El 25 de novembre va ser declarat dia internacional contra la violència de gènere el juliol de 1981, en el context del primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Bogotà (Colòmbia). En aquesta trobada les dones van denunciar la violència de gènere en l'àmbit domèstic i la violació i l'assetjament sexual en l'àmbit dels governs, incloent-hi la tortura i els abusos que patien moltes presoneres polítiques.

  • 25 de juny de 2020 28 de juny dia orgull LGTBIQ+ LGTBI per la diversitat afectiva, social i de gènere

    El Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ és una sèrie d’actes que la comunitat LGTB celebra anualment de forma pública per a instaurar la igualtat del seu col·lectiu. Aquesta festa es duu a terme el 28 de juny recordant els disturbis de Stonewall que van marcar l’inici del moviment d’alliberació homosexual.

Darrera actualització: 20.06.2022 | 08:56