Processos Participació Ciutadana Oberts

A Sant Climent de LLobregat es treballa per apropar la gestió municipals als ciutadans i ciutadanes del municipi i a les entitats ciutadanes afavorint la seva participació i els ciutadans també tenen la possibilitat de donar a conèixer la seva opinió respecte de temes de rellevància per a la ciutat a través de la participació ciutadana. Digues la teva!!!

Així mateix, es potencia la forma de relació entre Ajuntament i ciutadania, establint canals de comunicació i participació amb l’objectiu de millorar la qualitat, agilitat i eficàcia de l’administració.

 

Tanca Formulari

Digues la teva!!

Fes arribar la teva aportació o comentari sobre tots els consells particpatius del municipi (Cultura, Educació, Urbanisme, Protecció civil, ...), ens posarem amb contacte amb vosté.

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 19.03.2021 | 09:36
Darrera actualització: 19.03.2021 | 09:36