SOM-ERC - desembre 2023

 

Benvolgudes veïnes i veïns, finalitza un altre any; el temps corre molt de pressa. En aquest 2023, hem participat com a po- ble en unes noves eleccions que ens han donat els resultats que totes coneixem. El fet d’assolir la representació d’un regidor ens ha atorgat responsabilitat i força per a decidir qui i com volem deixar petjada en el nostre poble.

No ha estat una decisió fàcil, però no podíem deixar passar que els reptes que ens vàrem proposar com a equip po- guessin quedar-se en l’oblit.

Tenim per endavant quatre anys plens de decisions i de molt de treball per a po- der fer realitat els nostres propòsits, que no són d’altres que servir els nostres ve- ïns i veïnes.

En el moment de signar un pacte de govern amb l’equip de Junts, vàrem deixar clar el que volem aconseguir: primerament, com a prioritari del nostre programa, que sigui una realitat un SAIAR (centre de dia) per a la nostra gent gran. Durant la passada legislatura, ja vàrem fer els passos per a tirar endavant aquest projecte, que de moment està encallat, i no ens en queda una altra que lluitar per tal que torni a caminar i arribi a port.

Treballem també per la nova ubicació dels Serveis Socials del municipi, per tal que aquests s’ubiquin fora de la casa de la vila i, així, poder garantir un tracte més personalitzat, íntim, segur i confidencial, tant per a usuàries i usuaris com per a les tècniques mateixes i la seva feina.

Aquests quatre anys ens portaran també a repensar l’Espai Jove, perquè aquest sigui un espai autogestionat i amb personalitat juvenil.

Volem aprofitar aquest espai per a compartir amb totes vosaltres els nostres objectius i la nostra manera de treballar, que passa per fer-vos partícips de tots els processos, així que des d’aquí us demanem amb tota la humilitat que ens feu arribar les vostres propostes i demandes, perquè si estem aquí és per vosaltres.

Volem desitjar-vos el millor en aquestes festes, i que les passeu al costat dels vostres éssers més volguts.

Bones Festes, bon Nadal i bon any.

Darrera actualització: 22.02.2024 | 09:23