Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM)

Divendres, 10 de febrer de 2023 a les 00:00

Iniciat abril 2019

El Pla director urbanístic metropolità és l’instrument que ordenarà el territori de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en les properes dècades. Formen part d’aquest territori un total de 36 municipis, entre els que està Sant Climent de Llobregat.

El PDU metropolità vol donar, des de l’urbanisme, respostes a les necessitats actuals de la població, de les ciutats i pobles, i del territori en general, apostant per un model de desenvolupament sostenible, equitatiu i cohesionat.

El procés de redacció del PDUM ha estat acompanyat d’accions participatives dirigides a la diversitat d’agents, entitats i comissions de seguiment, a nivell tècnic i ciutadà. Aquest procés de redacció del PDUM ha estat marcat per la col·laboració i participació ciutadana des del seu inici. A Sant Climent de Llobregat, la consulta presencial es va realitzar del 10 al 14 de juliol de 2023 a l'Ajuntament. Durant aquests dies, els climentons/climentones van poder accedir al document, comptant amb la presència dels tècnics de l'AMB per a resoldre dubtes i consultes. A més, el document es va poder consultar en línia fins al 30 d'octubre a la pàgina web de l'AMB, web del PDUM. Aquest procés de participació ciutadana va oferir als residents l'oportunitat de contribuir amb les seves opinions i suggeriments sobre el desenvolupament urbanístic futur de la seva localitat i de l'àrea metropolitana en general. 

Per saber els termes i condicions del procés i seguir-ne les diferents fases, podeu accedir a la següent informació del procès que s'ha portat a terme:

■ PLA DIRECTOR URBANÍSTIC METROPOLITÀ. Document d'aprovació inicial. aquí 
■ Calendari de l'Oficina itinerant d'atenció ciutadana PDUM aquí
■ Visor Cartogràfic del PDUM aquí
■ Al·legacions 1. Al·legacions al document d'aprovació inicial del PDUM. aquí
■ Al·legacions 2. Com puc fer al·legacions a PDUM aquí
■ Al·legacions 3. Link directe al·legacions aquí
■ Links d'interès al PDUM aquí  
■ PDUM_Àmbits de suspensió en tramitació o llicènciues_aquí

Darrera actualització: 05.03.2024 | 12:47