El Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM) a exposició al nostre municipi

Dimecres, 5 de juliol de 2023 a les 00:00

El document es podrà consultar presencialment en el seu període d’exposició del 10 al 14 de juliol

El Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha aprovat el Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM), un instrument estratègic per a facilitar el desenvolupament i la transformació futura del territori metropolità, que inclou 36 municipis, entre ells Sant Climent de Llobregat.

Aquest document, que té com a finalitat establir les directrius urbanístiques per als pròxims anys, es troba actualment en període d'exposició pública fins al 30 d'octubre. Per a facilitar la seva consulta, l'Oficina d'Atenció del PDUM realitzarà desplaçaments itinerants pels 36 municipis participants.

A Sant Climent de Llobregat, la consulta presencial del PDUM estarà disponible del 10 al 14 de juliol a l'Ajuntament. Per a accedir-hi, és necessari sol·licitar cita prèvia trucant al telèfon 93 658 07 91. Durant els dies 12 i 13, els tècnics de l'AMB estaran presents per a resoldre dubtes i atendre consultes.

A més, també es pot consultar el document en línia fins al 30 d'octubre a la pàgina web de l'AMB: https://urbanisme.amb.cat/.

Aquest procés de consulta és una oportunitat perquè els residents de Sant Climent de Llobregat puguin conèixer el contingut del PDUM i expressar les seves opinions i suggeriments sobre el desenvolupament urbanístic futur del municipi i l'àrea metropolitana en general. És, a més, una manera de fomentar la participació ciutadana i de garantir que les decisions preses en matèria d'urbanisme tinguin en compte les necessitats i les inquietuds dels veïns i veïnes.

Darrera actualització: 05.07.2023 | 08:46