III Edició del Fòrum Jove

Dijous, 1 d'abril de 2021 a les 00:00

Finalitzat 2019

Sota l’eslògan «El poble et necessita», El 17 de novembre del 2018 es duia a terme el III Edició del Fòrum Jove i que va comptar amb la participació d’un total de 93 joves entre 16 i 35 anys. Aquesta eina de participació està destinada a copsar les necessitats d’aquest col·lectiu sobre les actuacions municipals que els afecten i, amb aquesta finalitat, es van formar grups heterogenis per tal que poguessin posar sobre la taula les seves opinions, a les seves necessitats i un horari més flexible per a fer-ne ús. De la mateixa manera, també es destacava la voluntat que es duguin a terme diferents tornejos per a cohesionar el grup de joves i donar entrada a noves idees i participants.

Fruit d’un extens debat van sorgir les propostes que es van presentar amb les conclusions, després d'una reunió dels tècnics del servei, el 24 de gener del 2019, en la primera sessió del curs de coach per a joves dut a terme a l’Espai Jove.

Podeu accedir al document que es va presentar amb les conclusions de la participació que està adjunt en pdf, junt amb les àncoras, on es va fer ressó d'aquesta participació del jovent.

 

Darrera actualització: 08.04.2021 | 13:59