Desenvolupament Ple gener 2018

Dimecres, 4 d'abril de 2018 a les 00:00

Ple ordinari del 25 de gener de 2018

S'ACONSEGUEIX L'APROVACIÓ DEL CONVENI COL·LABORACIÓ AMB EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT
Finalment s'ha aconseguit l'aprovació de la proposta del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Llobregat i l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat en matèria de les polítiques de joventut en el marc del contracte programa 2016-2019.

Així, s'aconsegueix coordinació, cooperació i la col·laboració necessària en matèria de serveis socials i altres programes implicats en benestar social i polítiques d'igualtat, segons els criteris i les condicions que s'estableixin. Arribant a uns compromisos que permetran actuar positivament en la gestió i el finançament dels serveis socials.

RATIFICACIÓ SIGNATURA DEL CONVENI COL·LABORACIÓ FARMÀCIA
Es torna a ratificar amb el propietari de la farmàcia de Sant Climent, el Sr. Fernando Moltó Rodríguez el Conveni de Col·laboració en matèria d'alimentació i higiene de primera infància, signat en data 24 d'octubre de 2017, així les llets de fórmula que quedaven al descobert quan eren per prescripció pediàtrica i es necessitava prendre una altra més complerta per evitar còlics, es derivaran per part del Serveis Socials i es podran adquirir per les famílies que ho necessitin adquirint pots de llet suficient per cobrir tot el mes, fent una aportació de 500€ en concepte de garantia.


RATIFICACIÓ DEL CONVENI COL·LABORACIÓ A L'ESCOLA SANT CLIMENT
Es ratifica la signatura del Conveni de Col·laboració entre l'escola de Sant Climent de Llobregat i l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat en matèria d'ajut social de menjador escolar per garantir l'alimentació infantil, amb un pressupost de 7.000 €.

És una col·laboració per les famílies que s'han quedat fora de les ajudes del Consell Comarcal, i que es gestionarà a través dels Serveis Socials a partir d'un informe dels serveis educatius que faran les gestions oportunes.

APROVACIÓ DEL CONVENI AMB ELS GEGANTERS I GRAELLS
La nostra Associació Geganters i Graells de Sant Climent de Llobregat ha estat capaç de guanyar-se la confiança dels geganters de tota Catalunya, i aquest any som la “Ciutat Gegantera”. A la vegada, també, s'ha proposat un canvi de model d'aquesta festa que aposta per visualitzar més al món geganter i el reconeixement a la tasca realitzada per les colles geganteres del nostre país.

Per tant, es passa a aprovar el Conveni de Col·laboració entre el nostre Ajuntament i l'entitat Geganters i Grallers de Sant Climent, per a la realització dels esdeveniments i activitats, que es duran a terme amb motiu de la celebració de la "Ciutat Gegantera 2018", a celebrar a la nostra població els dies 16 i 17 de juny de 2018.

Darrera actualització: 15.03.2021 | 16:50