JuntsxCat - desembre 2023

 

És temps d’il·lusió i bons desitjos. És Nadal a Sant Climent                    

Venen setmanes farcides de tradicions, dies de festa gran, desitjos i bons propòsits per al nou any. Són dies per a donar suport al comerç local, per a comprar i consumir a Sant Climent. Podeu participar en la campanya municipal «Comprar a Sant Climent té premi» i aconseguir vals de regal.

Són dies de valorar tota la feina feta des del Grup Municipal de Junts. Aquest any 2023 ens hem sentit recolzats, en tornar a guanyar les eleccions municipals, però aquest suport és un nou repte de compromís per a fer continuar avançant el nostre poble.

Són dies de valorar el nostre entorn, amb una sequera molt forta que ens interpel·la a continuar treballant per no malgastar cap tipus de recurs natural.

I són dies d’estar al costat dels nostres familiars, sobretot dels que més ho necessiten i a qui potser no parem prou atenció. Deixeu el mòbil per uns dies i parleu. Parleu i escolteu molt, ja que la salut mental s’ha de cuidar tant com ho fem amb la resta del nostre cos.

I a tots i totes les climentones i climentons, gaudiu com mai d’aquestes festes i compartiu amb tothom l’amor i l’orgull que sentim pel nostre poble. Aquest és el millor regal que podem fer-nos tots plegats.

Que tingueu unes molt bones Festes i feliç any 2024!

Darrera actualització: 22.02.2024 | 09:13