Desenvolupament Ple ordinari, 30 de novembre de 2023

Dilluns, 4 de desembre de 2023 a les 00:00

Aspectes més destacables del Ple ordinari del 30 de novembre de 2023

El dijous 30 de novembre, l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat va celebrar el Ple ordinari, una sessió presencial a la Sala de Ple que es va retransmetre en directe pel Canal de YouTube de l’Ajuntament. La sessió, validada pels serveis jurídics municipals (secretaria), va iniciar-se amb l'aprovació de l'acta de la sessió anterior núm. 12/2023, datada el 19 d’octubre de 2023.

En els punts destacats de la sessió, es va aprovar l'increment salarial del 0,5% al personal municipal per a l'any 2023 i la modificació de la plantilla de la Policia Local, amb adaptacions per assegurar un servei eficaç. Seguidament, es va aprovar la modificació del delegat del Consorci de Turisme i de la Xarxa Local de Consum, amb la Sra. Neus Serrano prenent aquest càrrec.

Malgrat una deliberació intensa, la proposta d'aprovació inicial de l'ampliació del poliesportiu va requerir el vot de qualitat de l'alcalde. D'altra banda, es va donar llum verda a l'aprovació inicial del Plànol de Delimitació de les Urbanitzacions, una mesura dirigida a la prevenció d'incendis forestals.

Com a iniciativa per promoure el comerç local, es van aprovar les bases de la promoció “Comprar a Sant Climent Té premi”, incentivant la participació ciutadana. Destaca l'aprovació de les mocions "finançament dels ens locals i la contenció dels preus de lloguer" i la moció en defensa de la contenció dels preus de lloguer i per fer efectiva la llei estatal 12/2023 pel dret a l’habitatge.

A la part final de la sessió, l'alcalde va recordar que les inscripcions al Voluntariat per la Llengua estan obertes. Va destacar que el servei AMBici està sol·licitat i el municipi està registrat com a peticionari. Va informar sobre la instal·lació d'una nova electrolinera al barri de La Rodera, l'addició de dues noves treballadores del pla d’ocupació, i la signatura d'un conveni amb els municipis de Gavà, Viladecans, Castelldefels i Begues, per un Pla Director de les Rieres de la Conca de Dalt del Delta del Llobregat, destinat a millorar el rendiment de l’estació transformadora d’aigües residuals i mitigar les inundacions al parc agrari.

El Ple municipal, transmès en directe pel Canal de YouTube de l'Ajuntament, va reflectir una jornada d'entesa i col·laboració entre els membres de l'equip de govern i l'oposició, mostrant un compromís compartit amb el progrés i el benestar de Sant Climent de Llobregat.

Agraïm la vostra participació i us convidem a veure la retransmissió completa a través del nostre Canal de YouTube.

La sessió va concloure a les 21:04 h.

Podeu accedir al Ple municipal i a les intervencions a través del nostre Canal de YouTube.

IMPORTANT
Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital .

 

Darrera actualització: 23.02.2024 | 10:25