Desenvolupament Ple Extraordinari 5 de juliol de 2022

Divendres, 8 de juliol de 2022 a les 00:00

Aspectes més destacables del Ple Extraordinari del 5 de juliol de 2022

Dimarts 5, es va realitzar el Ple Extraordinari, de forma presencial a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat i que s'ha pogut seguir en directe pel Canal de YouTube.

Seguidament, l'alcade, fa una àmplia presentació del següent punt, l'Expedient de modificació de crèdit 6/2022, per un import de 779.407,78 €, mitjançant suplements de crèdit amb càrrec a romanent de tresoreria i que ja estava posat a disposició de tots els regidors/res, per això, després de les intervencions i exposició de dubtes del regidor no adscrit i del portaveu de GentxSantCliment, l'alcalde, el Sr. Isidre Sierra, detalla que dues de les actuacions més quantioses van destinades a la reurbanització de Cal Marí i de la Rambla Riera, amb 180.000 € i 120.000 € pressupostats, respectivament i contesta tots els dubtes que li han plantejat. Quedant aprovat finalment amb el vot de qualitat de l'alcalde i els vots a favor de JuntsxCat, SOM-ERC i amb els vots en contra del regidor no adscrit, el Sr. Mora i els vots en contra de Gent per Sant Climent. (Podeu veure les intervencions al Canal YouTube).

Seguidament, l'alcalde fa l'exposició del Projecte d'ampliació i millora d'instal·lacions del poliesportiu municipal, que es tracta de l'ampliació de l'equipament, tancament i millora tèrmica, amb una previsió en dues fases d'1.800.000 € aproximadament i que compta amb el finançament del Pla únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat i de l'AMB. Quedant aprovat inicialment amb els vots a favor de JuntsxCat, SOM-ERC i Gent per Sant Climent i l'abstenció del regidor no adscrit, el Sr. Mora.

Continua el ple amb l'exposició, també per part de l'alcalde, del Projecte executiu de reforma del casal de cultura municipal, que el farà més accessible i més sostenible energèticament, amb una previsió de pressupost de 900.000 € i que compte amb la subvenció de l'AMB i de la Diputació de Barcelona. Quedant't aprovat per unanimitat.

L'alcalde dóna les gràcies al servei tècnic que treballa perquè es pugui visualitzar correctament l'emissió pel Canal de Youtube, i finalitza el ple.

 Ple extraordinari podeu accedir a veure-ho al Canal de YouTube

El ple finalitza a les 19:58 h.

IMPORTANT

Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital des de l’adreça http://www.santclimentdellobregat.cat/actualitat/butlleti-digital/

 

Darrera actualització: 12.08.2022 | 12:36