Desenvolupament Ple Extraordinari, 28 de febrer de 2023

Dimarts, 7 de març de 2023 a les 14:00

Aspectes més destacables del Ple Extraordinari del 28 de febrer de 2023

Dimarts 28, es va realitzar el Ple Extraordinari, de forma presencial a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat i que es va poder seguir en directe pel Canal de YouTube.

L'alcalde demana un minut de silenci pel trist aniversari de la guerra d'Ucraïna i també pel suïcidi d'un menor a Sallent i posar de manifest parlar de suïcidi i que la salut mental és una qüestió que hem de posar a sobre de la taula per treballar-hi.

El ple queda validat pels serveis jurídics municipals (secretaria), i s'inicia amb l'aprovació de l'acta de la sessió anterior núm. 1/2023 de data 16 de gener de 2023.

Seguidament l'alcalde, Sr. Isidre Sierra, exposa el Pressupost de l'any 2023, bases d'execució i la plantilla de personal, amb un import total de 5.099.785,23 €, tant d'ingressos com de despeses, on vol destacar la continuïtat de la congelació dels impostos i el no incrementar la càrrega fiscal als nostres vilatans, la reducció de la despesa financera i l'increment dels ajuts socials a les famílies més vulnerables del municipi, la reducció de la despesa en diferents capítols del pressupost que feien front a la pandèmia del Covid 19, increment de les despeses de subministrament i amb l'aprovació de projectes que siguin financerament sostenibles. Seguit de les intervencions dels regidors i regidores de l'equip de govern (contingut sencer Canal YouTube). Quedant aprovat inicialment, amb els vots favorables dels grups municipals JuntsxCat i SOM-ERC i amb els vots en contra de Gent per Sant Climent i del regidor no adscrit, Ismael Mora.

Per finalitzar, l'alcalde fa una intervenció per exposar el següent punt, Modificació Puntual del Pla General Metropolità per a l'ordenació dels espais agroforestals a Sant Climent de Llobregat, juntament amb l'Estudi Ambiental Estratègic i indica que s'ha fet una jornada de participació ciutadana on es va exposar el contingut i comença per agrair a totes les administracions que ens han ajudat a fer-ho i a tots els veïns i veïnes que han fet propostes i que han estat treballant amb nosaltres per poder fer un millor document, que ha estat durant 5 anys, i que és molt important, perquè era un deute històric que tenim amb el municipi, en concret amb la part agrícola, forestal i d'equipaments del municipi. Dóna la paraula als regidors de les àrees responsables perquè facin la seva intervenció per ampliar el projecte (intervencions íntegres 01:47:46). Quedant aprovat inicialment per majoria absoluta.

L'alcalde acaba el plenari donant les gràcies, a les 21:17 h

Podeu veure el Ple Extraordinari Municipal i intervencions al nostre Canal de YouTube.

IMPORTANT
Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital .

 

Darrera actualització: 26.04.2023 | 09:56