Desenvolupament Ple extraordinari, 19 d'octubre de 2023

Dilluns, 23 d'octubre de 2023 a les 00:00

Aspectes més destacables del Ple Extraordinari del 19 d'octubre de 2023

El dijous 19 d'octubre, es va celebrar el Ple Extraordinari de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat.

La sessió, convocada per Decret de l'Alcaldia, va tenir lloc a les 19:00 hores a la sala de plens de l'edifici consistorial i es va retransmetre en directe pel Canal de YouTube de l'Ajuntament i va estar marcada marcada per decisions rellevants sobre els assumptes econòmics i fiscals del municipi.

Va iniciar-se amb l'aprovació de l'acta anterior, núm. 11/2023, del 28 de setembre de 2023.

Seguit de l'aprovació del tancament i liquidació del pressupost, amb els vots favorables de JXCAT-JUNTS i SOM-ERC, i en contra de GXSC-CP, aprovant definitivament el compte general de l'exercici 2022. I va continuar amb l'aprovació de la proposta d'ajustos fiscals per a l'exercici 2024, amb el suport de JXCAT-JUNTS i SOM-ERC, mentre que GXSC-CP va expressar el seu rebuig. Les modificacions en les ordenances fiscals marquen una etapa important en la gestió econòmica del municipi, amb la diversitat d'opinions entre els diferents grups municipals.

Aquesta sessió no va incloure activitats de control ni precs i preguntes, centrant-se principalment en les qüestions econòmiques que impactaran directament els ciutadans de Sant Climent de Llobregat. Amb aquesta decisió sobre el pressupost i els ajustos fiscals, l'Ajuntament busca adaptar-se als canvis i assegurar una gestió financera responsable en els pròxims anys.

Agraïm la vostra participació i us convidem a veure la retransmissió completa a través del nostre Canal de YouTube.

La sessió va concloure a les 20:34 h.

Podeu accedir al Ple municipal i a les intervencions a través del nostre Canal de YouTube.

IMPORTANT
Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital .

 

Darrera actualització: 22.02.2024 | 16:45