Desenvolupament Ple Extraordinari Urgent octubre 2019

Dilluns, 28 d'octubre de 2019 a les 00:00

Per poder complir amb els tràmits de publicació sense costos addicionals en el BOPB de la modificació de les Ordenances Municipals per a l'exercici 2020

Abans d'iniciar el ple es demana fer un minut de silenci, igual que s'ha fet aquest matí als ajuntaments:

Avui dijous 24 d'octubre el MH President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha decretat dia de dol a tot Catalunya, en solidaritat a les fatals conseqüències que han provocat les inundacions del 22 i 23 d’octubre.

És per aquest motiu, que us emplacem a un minut de silenci, en aquest moment al ple igual que s'ha fet aquest matí a la Plaça de la Vila, en senyal de dol i respecte a les víctimes dels aiguats, que celebrarem conjuntament tots els Ajuntaments de Catalunya.

A l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, suspendrem pel dia d’avui les celebracions oficials i farem que les banderes onegin a mig pal als diferents edificis municipal.

El ple s'inicia el dijous dia 24 d'octubre a les 19h amb l'aprovació de la urgència en la convocatòria de la sessió del Ple, quedant aprovada amb els vots favorables de tots els presents queda aprovada la urgència.

Seguidament es passa a la proposta d'acord per l'aprovació provisional de les Ordenances Fiscals Exercici 2020.

L'alcalde fa una presentació de les ordenances, aquestes segons explica, són continuistes per contenir la pressió fiscal de les famílies, continuant amb la situació i amb la proposta que es presenta. Entre altres la congelació de l'IBI, la congelació de l'IAE, congelació plusvàlua, ICIO es proposa ipc (en aquests casos hem considerat el del mes d'agost, que és un 0.6%), ...

L'alcalde dóna pas als grups municipals:

  • El grup SOM fa una intervenció per exposar les seves propostes, esperant poder debatre i analitzar al llarg del termini d'exposició pública i que es pugui arribar a acords.
  • Intervé el grup GentxSC comentant que faran les aportacions a aquest tràmit d'ordenances, presentant les instàncies amb un informe amb què volen modificar i arribar a acords.

Quedant aprovat amb el vot de qualitat de l'alcalde.

El ple finalitza a les 19:33 h

Darrera actualització: 15.03.2021 | 16:55