Seguim amb el disseny del Pla Local de Joventut a Sant Climent

Dilluns, 1 de febrer de 2021 a les 00:00

Des de la Regidoria de Joventut, seguim amb la creació del nou Pla Local de Joventut i comptem amb vosaltres per elaborar-lo. Sempre amb l'objectiu de conèixer la realitat dels i les joves de Sant Climent.

Per això, per continuar amb la primera fase de la feina de diagnosi que estem desenvolupant, us convidem a poder dir la vostra a partir d'una primera sessió on es formaran dos grups, un amb menors i un altre amb majors d'edat.

La regidora de Joventut, Neus Serrano, anima al jovent a formar part d’aquests grups de treball, que es trobaran de forma virtual, ja que és una oportunitat per poder expressar i compartir l’opinió dels joves, perquè d'aquesta forma cadascú pot aportar el seu granet de sorra per poder fer un Pla Local de Joventut realista i que també ha de ser flexible, adaptable i obert al diàleg, amb l'objectiu d'implicar al jovent a la vida del nostre poble.

En aquesta fase es posarà sobre la taula la informació que s'ha obtingut a partir de l'enquesta realitzada al nostre col·lectiu jove de Sant Climent, per poder prendre les decisions i a on des de la Regidoria de Joventut animem als i les joves a participar-hi.

Apunta't al Tel.: 936 580 791 - WhatsApp: 671 103 094 o presencialment a l'Ajuntament de Sant Climent

Darrera actualització: 26.04.2023 | 12:45

Imatges