L'Àncora de desembre, la tindreu a partir d'avui a les vostres llars

Dimecres, 30 de desembre de 2020 a les 10:00

Avui es reparteix a casa l'àncora d'aquest mes de desembre carregada de bones notícies, la nº 52

L'Àncora té per objectiu apropar als ciutadans l'actualitat municipal, la cultura, l'esport,...donant veu a tots els col·lectius del municipi de Sant Climent de Llobregat, explicant l'actualitat municipal i de les entitats, per fer-la arribar a la ciutadania.

En aquesta edició podreu trobar l'actualitat municipal, entre les seves notícies més destacades:

■ S’estableixen nous ajuts municipals per a empreses i professionals - L’Ajuntament ofereix fins a 200 € a la restauració, comerç, serveis i empreses per a l’adquisició de mesures de protecció.

■ Sant Climent multiplica l’atenció social durant la pandèmia - Els Serveis Socials han posat l’èmfasi en el seguiment dels sectors més vulnerables de la població.

■ La congelació d’impostos i l’increment de la despesa social marquen els pressupostos per al 2021 - La despesa pública prevista per a l’any vinent s’adapta a les necessitats provocades pels efectes socials i econòmics de la pandèmia.

■ Recta final dels treballs al parc de la Font del Rector - El parc metropolità suposarà un important impuls a la comunicació entre el barri del centre i el del Padró.

■ Les obres de Ca l’Altisent, també a punt d’enllestir-se -  S’espera que la biblioteca que acollirà pugui ser inaugurada en la propera celebració de Sant Jordi.

■ En marxa un conjunt de millores a la via pública - Aquestes setmanes s’actua en la millora i creació de 200 metres lineals de voreres al nostre poble.

■ Es posa en marxa l’elaboració d’un nou Pla Local de Joventut - Al llarg dels propers mesos es desenvoluparà un procés participatiu amb els joves del municipi.

■ Una ordenança per a regular el comportament en els espais compartits - L’Ordenança municipal de civisme i convivència ciutadana està destinada a incrementar la qualitat de vida del conjunt de la població.

Us deixem en pdf l'Àncora Exprés nº 52

Si voleu estar informats setmanalment de l'actualitat, disposeu d'un Butlletí Digital on us podeu subscriure.

Darrera actualització: 26.04.2023 | 12:51