L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat treballa per dissenyar el nou Pla Local de Joventut

Dimecres, 13 de gener de 2021 a les 00:00

Des de la Regidoria de Joventut estem dissenyant el nou Pla Local de Joventut i comptem amb vosaltres per elaborar-lo. Per tal de conèixer la realitat dels i les joves de Sant Climent, us volem convidar a contestar una enquesta per a què pugueu dir la vostra.​

El Pla Local de Joventut  és un document que vol recollir la realitat del  municipi on es consideri la visió dels i les joves per dissenyar polítiques de joventut integrals i transformadores.

Reuneix necessitats i objectius en accions concretes per millorar les condicions del municipi i les persones que hi viuen. La participació i la visió del col·lectiu jove en el disseny del PLJ en tots els seus estaments és imprescindible. Tot i que s’adreça a tota la població, es dirigeix sobretot  a Joves a partir de 13 anys. També recull moltes accions per a infants i les seves famílies, amb l’objectiu d’enfortir el nostre poble.

El Pla Local de Joventut consta de diverses etapes: diagnosi, presa de decisions i etapa d’implementació. En aquests moments s’està desenvolupant la primera etapa que implica la recopilació d’informació per portar a terme una diagnosi. En aquesta fase es posarà sobre la taula la informació a partir de la qual s’han de prendre les decisions, per començar s'ha fet la publicació d'aquesta enquesta que ha de proporcionar informació del nostre col·lectiu jove de Sant Climent i a on des de la Regidoria de Joventut animem als i les joves a participar-hi.

ENQUESTA PER MENORS D'EDAT - ENQUESTA PER MAJORS D'EDAT 
http://bit.ly/3bzmxQB        http://bit.ly/3oJSzgK

                                    

Darrera actualització: 26.04.2023 | 12:49