IES Mestres i Busquets

Som un centre d'ensenyament secundari públic i de qualitat

Formem persones responsables i autònomes, preparades per a la vida.

Som un centre de secundària situat al centre de Viladecans (Baix Llobregat), molt a prop de Barcelona i ben comunicat amb Renfe i autobusos.

Vam començar la nostra tasca educativa el 1996, amb la característica d’haver estat escollit per l’Administració com un dels centres ordinaris que atenen alumnes amb necessitats educatives especials (NEE), experiència innovadora que dóna continuïtat a un projecte ja iniciat a l’escola Can Palmer d’aquesta localitat. Així doncs, som un centre integrador i innovador que fa un esforç per a millorar contínuament la qualitat de les diferents vessants que intervenen en els processos d’aprenentatge.

El nostre objectiu és oferir un ensenyament públic de qualitat als nois i a les noies, per tal d’aconseguir formar persones responsables i autònomes, preparades per a la vida. Basem la nostra feina en el valor de la democràcia, la llibertat i l’esforç personal. Si feu un recorregut per aquesta pàgina web, trobareu informació detallada de la nostra oferta educativa formada pels estudis d’ESO i Batxillerat (modalitats de ciències i tecnología, humanístic, ciències socials i d’arts).

Ferran i Clua, 19 - 08840 Sant Climent de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Directora Maite Cidrera
Telèfon: 936 580 884
Lloc web: www.institutmestres.com/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 16.10.2019 | 18:09