Desenvolupament Ple Ordinari 29 de juliol de 2021

Dilluns, 2 d'agost de 2021 a les 18:00

Aspectes més destacables del Ple Ordinari del 29 de juliol de 2021

Dijous 29, es va realitzar el Ple Ordinari, de nou per via telemàtica i en directe a través del canal de YouTube de l'Ajuntament de Sant Climent, per poder facilitar la participació dels veïns i veïnes, a través de l'email st.climent@santclimentdellobregat.cat.

L'alcalde vol tenir un record per a totes les persones que han traspassat per la COVID, destacant que a partir de les dades rebudes avui, en els últims deu dies hi ha hagut 33 contagiats, contagiades i amb un acumulat de 374 climentons i climentones que han passat la Covid i la taxa el dia d'avui la tenim en 784.

El ple queda validat pels serveis jurídics municipals (secretaria), per realitzar-lo en temps i forma telemàtica.

I comencem amb l'aprovació de l’acta de la sessió anterior, núm. 5/2021 de data 27 de maig de 2021.

Seguidament, amb la presentació del punt, per part del secretari, queda aprovat el Codi de Conducta dels alts càrrecs de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, quedant aprovat amb els vots a favor de JuntsxCat, la Sra. Marcos i el Sr. Mora, i amb els vots en contra de Gentxscli. Podeu ampliar la informació aquí.

El següent punt que s’aprova al Ple, és el  corresponent al Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat i la Diputació de Barcelona per a la gestió integrada a la xarxa de biblioteques municipals (XBM), de la biblioteca Ca l’Altisent, i que després de les intervencions dels grups, queda aprovat amb tots vots a favor.

També procedim a l’aprovació del Projecte de Protecció del Marge Esquerra de la Riera de les Comes amb els vots a favor de JuntsxCat, la Sra. Marcos i el Sr. Mora, i amb els vots en contra de Gentxscli.

Per concloure el ple, l’alcalde passa a donar la informació d'alcaldia:

■ L’Alcalde pren la paraula per donar un record a totes aquelles persones que han traspassat per la COVID i donar un record a les seves famílies. Recordant que s’han de seguir acomplint les mesures de seguretat previstes per les autoritats sanitàries.

■ Quant a les dades de l’atur dades de juny 157 aturats baixada de 4 climentons i climentones taxa atur 7,2 % lluny dels 14 % de l’AMB i tota Catalunya.

■ Només comunicar que entre un ple i un altre s’ha procedit a la licitació de la piscina municipal amb la obertura el passat mes de juny, que també s’ha procedit a fer la licitació del Casal d’Estiu pels nostres infants i, amb aquest aspecte, volem agrair l’esforç que han fet totes les empreses per poder fer-ho en temps i forma.

■ Les dades d’obertura de la biblioteca eren de 6.200 visites i 200 préstecs, amb 350 nous carnets.

■ Comunicar també, que en el Mulla’t per l’Esclerosis Múltiple hem fet una jornada de 760 € i ja s’ha fet el donatiu per a la investigació.

■ També hem tancat la convocatòria dels ajuts per totes les empreses de comerç local y autònoms al juliol de 2021, que es la tercera de les convocatòries. S’han presentat 20 sol·licituds i es lliuraran fins un màxim de 10.000 € per aquesta convocatòria. Com sempre em dit, si queda partida tornarem a fer una altra, amb els diners que quedin sense destí.

Ple Ordinari podeu accedir a veure-ho al Canal de YouTube

El ple finalitza a les 21:15 h

IMPORTANT

Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital des de l’adreça http://www.santclimentdellobregat.cat/actualitat/butlleti-digital/

Darrera actualització: 28.10.2021 | 17:21