Desenvolupament Ple ordinari, 27 de juliol de 2023

Divendres, 28 de juliol de 2023 a les 00:00

Aspectes més destacables del Ple Ordinari del 27 de juliol de 2023

El dijous 27, es va dur a terme de manera presencial el Ple ordinari, a la Sala de Ple de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, i es va retransmetre en directe pel Canal de YouTube de l’Ajuntament.

La sessió va ser validada pels serveis jurídics municipals (secretaria) i va començar amb l'aprovació de l'acta de la sessió anterior núm. 9/2023, del 4 de juliol de 2023.

A continuació, es va procedir a l'acceptació de la presa de possessió del Sr. Guillem Esteve i Higuera, com a nou regidor del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC-AM).

Seguidament, es va aprovar per unanimitat la modificació de l'ordenança fiscal número 17 - Taxa per la prestació de serveis a la piscina municipal.

De la mateixa manera, es va aprovar per unanimitat de tots els presents la modificació del Reglament de creació i funcionament de la comissió del Nomenclàtor i del procediment per a l'assignació de denominacions de vies urbanes i espais públics de Sant Climent de Llobregat.

A continuació, l'alcalde va presentar una Moció presentada pel grup municipal d'ERC-AM en suport a l'Ajuntament d'Elna de la Catalunya Nord i a la rehabilitació de la maternitat d'Elna, sent aprovada per unanimitat.

També, es va dur a terme l'aprovació inicial de la modificació del Codi de Conducta dels alts càrrecs de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat.

Finalment, en la secció d'informació de l'alcaldia, l'alcalde va compartir els detalls sobre els esdeveniments de la Festa Major d'Estiu, convidant a tothom a participar i demanant que les festivitats siguin respectuoses i inclusives.

La sessió va concloure a les 20:20 h.

Podeu accedir al Ple municipal i a les intervencions a través del nostre Canal de YouTube.

IMPORTANT
Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital .

 

Darrera actualització: 28.08.2023 | 14:41