Desenvolupament Ple Extraordinari 28 d'octubre de 2021

Divendres, 29 d'octubre de 2021 a les 18:00

Aspectes més destacables del Ple Extraordinari del 28 d'octubre de 2021

Dijous 28, es va realitzar el Ple Extraordinari, presencialment i en directe a través del canal de YouTube de l'Ajuntament de Sant Climent.

L'alcalde inicia la gestió donant la benvinguda a tots els assistents i comenta que el ple es desenvoluparà amb totes les mesures que marca el PROCICAT per la Covid-19.

Seguidament, el ple queda validat pels serveis jurídics municipals (secretaria) per realitzar-lo en temps i forma telemàtica. S'inicia amb l'aprovació de l'acta de la sessió anterior núm. 8/2021 de data 30 de setembre de 2021.

Després de l'exposició de l'alcalde, el Sr. Isidre Sierra, s'aproven provisionalment per a l'exercici de 2022 i següents la modificació de les ordenances fiscals, entre les que s'estableixen diferents bonificacions per a promoure el lloguer, les energies netes i les rehabilitacions d'habitatges.

(Podeu veure la intervenció del Ple Extraordinari al Canal de YouTube o ampliar la informació accedir aquí)

El ple finalitza a les 19:45 h

IMPORTANT

Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital des de l’adreça http://www.santclimentdellobregat.cat/actualitat/butlleti-digital/

Darrera actualització: 03.02.2022 | 18:01