Llum verda de l’Ajuntament a una nova línia d’ajuts al comerç i les empreses

Divendres, 28 de maig de 2021 a les 00:00

Aquesta és la tercera convocatòria d’aquestes característiques que es promou des del consistori des de l’inici de la pandèmia

Les restriccions en la mobilitat que han acompanyat a l’arribada de la COVID-19 han suposat un entrebanc per al desenvolupament de la seva activitat per a nombrosos comerços i empreses. Amb la voluntat de continuar donant suport a la seva activitat en un moment complicat, ahir el ple municipal aprovava una nova línia d’ajuts. Concretament els professio­nals de la restauració, comerç, serveis i empreses locals poden rebre 250 € a condició que acreditin pèrdues econòmiques ocasionades directament o indirectament per l’estat d’emergència i 250 € més els que mantinguin el mateix nombre de treballadors respecte del primer tri­mestre del 2020. Des de l’Ajuntament s’ha establert una partida de 25.000 € per a aquesta línia d’ajut.

Per a més informació les persones interessades poden consultar en aquesta mateixa pàgina les bases de la convocatòria.

Altres ajuts municipals

Aquesta és la tercera ocasió que des de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat s’estableixen ajuts directes per tal de combatre els efectes econòmics de la pandèmia. Amb anterioritat, l’any passat s’atorgaven 500 € a 22 establiments comercials i empreses afectats per la irrupció de la COVID-19, i ja en aquest 2021 es varen oferir ajuts de 200 €  a més d’una vin­tena d’empreses, per tal d’ajudar-les a cobrir les despeses provocades per les noves necessitats sanitàries.

Els ajuts econòmics s’inscriuen en el Pla de Re­activació Econòmica Local, en el qual també trobem altres actuacions com la contractació de vuit persones a través de plans d’ocupació o la participació en el pro­jecte ApropAMB que inclourà campanyes i activitats destinades a millorar la gestió i digitalització dels comerços i empreses.

Darrera actualització: 02.06.2021 | 10:16