Finalitza la setmana d'activitats sota el lema "A Sant Climent, empodera't!"

Dilluns, 15 de març de 2021 a les 15:00

Durant la setmana del 8 al 12 de març i sota el lema “A Sant Climent, empodera’t!”, la Regidoria d’Igualtat ha dut a terme al nostre municipi tota una sèrie d’activitats per commemorar el 8M Dia Internacional de la Dona.

A les 12 del matí del 8 de març, es donava el tret de sortida amb la lectura del manifest institucional, on una vintena de veïns i veïnes es concentraven davant la porta de l’Ajuntament per reivindicar la igualtat de tots els drets humans de les dones en relació als homes.

Dimarts va estar disponible al canal del Youtube de l’Ajuntament la comèdia àcida “First Round” de la companyia Las Fritas. Amb una quarantena de visualitzacions aquesta sàtira és una crítica a aquesta societat que ens marca el camí i ens observa de ben a prop.

El dimecres, dia 10, també vam estrenar al Canal de Youtube de l’Ajuntament i encara està disponible, un vídeo sobre l’autoprotecció, la prevenció i la resolució de conflictes amb una sèrie de tàctiques per tal que la reacció física sigui l’última opció davant d’una possible agressió i, si fos el cas, sempre davant l’agressor.

El cafè tertúlia del dijous sobre els estereotips masclistes tant al voltant nostre com a mitjans de comunicació, arran d’una imatge de publicitat d’una coneguda marca de perfums, s’ha pogut gaudir d’una estona de tertúlia dialogada amb onze participants d’edats i condicions diferents.

Finalment, divendres 12, vam poder comptar amb una xerrada de la mà de la sexòloga Marta García, sobre el plaer sexual de les dones que va tancar aquesta setmana dedicada a l’empoderament de la dona, on ens ha parlat sobre l’orgasme femení, els seus tipus i l’anorgàsmia sense complexitats ni vergonya. Cal coneixe’ns, conèixer el propi cos per saber com podem tenir plaer i donar-lo. Les dones hem de ser lliures per expressar gustos i preferències per gaudir d’una vida sexual plena.

Feminisme, empoderament, igualtat i sororitat han estat els conceptes posats en valor aquests dies.

A Sant Climent, empoderat!

Darrera actualització: 15.03.2021 | 16:09