BAN - Des de l'Ajuntament de Sant Climent, volem més que mai, fer una festa de Sant Joan segura

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 11:55

B A N

ISIDRE SIERRA FUSTÉ

ALCALDE-PRESIDENT
DE L’EXCM.AJUNTAMENT

FAIG SABER:

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat anima a celebrar el proper dimecres 23 de juny de 2021, encara que d’una manera diferent, una festa tan arrelada com és la Revetlla de Sant Joan.

Per aquest motiu, i tenint en compte les actuals mesures de seguretat i distanciament social derivades de la pandèmia del coronavirus, s’ha decidit mantenir l’arribada de la Flama del Canigó així com l’encesa del peveter, però no es realitzaran els actes populars de la revetlla de Sant Joan, com l’encesa de la foguera, el repartiment de coca de Sant Joan i el Ball a la Plaça.

És per això, que s’han autoritzat revetles de petit format als carrers del nostre municipi per tots aquells que ho sol·licitin i sigui viable la limitació de la circulació. S’hauran de respectar les mesures sanitàries i de seguretat per evitar possibles contagis de la COVID-19 així com altres incidents relacionats amb la festa (pirotècnics principalment).

Per aquest motiu, en el nostre municipi:

• Queda prohibida l’encesa de fogueres per a les properes revetlles.
• Queda restringit el llançament de petards i altres articles pirotècnics en espais oberts que estiguin a una distància mínima de 500 metres d’una massa forestal. El llançament de coets queda prohibit en tot el terme municipal.
• Per poder tenir cura i respecte de les persones d’especial vulnerabilitat i dels animals de companyia, es demana als climentons i climentones que l’ús dels articles pirotècnics es centrin el dia de la revetlla.
• S’han de mantenir les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, com l’ús de mascareta, la distància física entre les persones, el rentat de mans amb aigua i sabó.
• Si fas ús de pirotècnia no facis servir gel hidroalcohòlic: són incompatibles.
• Es demana l’ús responsable de la pirotècnia per no causar danys a ningú (persones,essers vius,propietats,etc.).
EL QUE ES PUBLICA PER A GENERAL CONEIXEMENT I EFECTES.


Sant Climent de Llobregat, 19 de juny de 2021


L’ALCALDE
Isidre Sierra Fusté

Darrera actualització: 21.06.2021 | 17:42