Sant Climent de Llobregat oferirà formació a les dones climentones al camp de la comunicació digital

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 00:00

El nostre municipi acollirà dos cursos orientats a escurçar la bretxa digital i de gènere a l’àmbit tecnològic

Tenint en compte els accelerats canvis digitals, el Casal de Cultura acollirà a partir de juny dos cursos centrats en l’especialització de les dones climentones en el camp de la comunicació digital. La proposta formativa, finançada per la Diputació de Barcelona, es divideix en dos perfils professionals diferenciats: Responsable de Transformació i Comunicació Digital i Tècnica d’Innovació i Ús Creatiu de la Tecnologia.

El perfil de Responsable de Transformació i Comunicació Digital és una figura capaç d’encapçalar el procés de digitalització d’una empresa. El contingut d’aquest curs estarà dividit en dos blocs que oferiran, en primer lloc, una introducció als conceptes clau i, en segona instància, l’obtenció de competències i coneixements enfocats a temes específics com l’anàlisi de dades, la innovació web i la comunicació i màrqueting digital.

Per altra banda, el curs de Tècnica d’Innovació i Ús Creatiu de la Tecnologia prepararà professionalment a les alumnes per gestionar els nous canals digitals i crear continguts creatius i innovadors. Aquest curs consta d’un únic bloc temàtic amb què l’estudiant adquirirà les capacitats essencials per desenvolupar aquesta tasca tan demandada.

Les classes de tots dos cursos seran presencials, de dilluns a divendres i en horari de 9:30 a 13:30 h. El primer bloc del curs de Responsable de Comunicació es farà del 20 al 29 de juny, metre que la segona part de la formació serà del 5 al 15 de setembre i es poden realitzar per separat. El curs de Tècnica d’Innovació començarà el 30 de juny i acabarà el 8 de juliol.

Per optar una plaça als cursos no és necessari estar inscrita al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, s’ha de tenir el títol d’educació secundària pel Bloc I i pel Bloc II el de Batxillerat i/o haver superat el Bloc i un nivell mitjà d’ofimàtica. Tothom qui vulgui assistir a la formació pot fer la preinscripció en aquest enllaç o adreçar un correu a ajimenez@drecera.org o a  lgarcia@drecera.org.

Darrera actualització: 17.06.2022 | 13:40