Sant Climent de Llobregat amb el 6è Congrés de Dones del Baix Llobregat

Dilluns, 7 de març de 2022 a les 00:00

L’esdeveniment promogut pel Consell Comarcal del Baix Llobregat tindrà lloc els dies 4 i 5 de novembre a Cornellà de Llobregat

La nostra comarca s’obre novament a la reflexió sobre la situació de les dones i les desigualtats de gènere a través de la celebració del que serà el 6è Congrés de les Dones del Baix Llobregat promogut pel Consell Comarcal i del qual participarà l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat. Els pròxims dies 4 i 5 de novembre Cornellà de Llobregat serà la seu d’aquesta proposta que, en tot cas, ja ha iniciat el seu camí precongressual que permetrà que al llarg dels propers mesos es desenvolupin arreu de la comarca jornades, debats i altres activitats destinades al debat i la reflexió.

El congrés es presentava aquest passat 2 de març en un acte a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat a Sant Feliu de Llobregat al qual prenien part diferents representants municipals entre les quals es trobava també la regidora d’Igualtat del nostre municipi, Elisabet Marcos. En aquest acte es destacaven algunes de les qüestions sobre les quals la sisena edició del Congrés de Dones del Baix Llobregat vol posar l’accent com ara la discriminació pel que fa a la seva salut de les dones que sovint ha estat menystinguda; la qualitat de la feina; les dificultats a les quals han de fer front les dones o les diferents formes de la violència masclista, entre altres.

A més de la participació dels ajuntaments, el congrés convida a organitzacions sindicals i  patronals, entitats i partits polítics.

Darrera actualització: 26.04.2023 | 10:53