Casal de Cultura

El Casal de Cultura és l'edifici principal d'activitats festives i culturals del municipi. Està situat molt a prop de la Plaça de la Vila.

Té dos grans apartats:

1- Sala gran del casal: que serveix per fer obres de teatre, balls, cantada de corals, .... i té una capacitat per 350 persones i amb un gran escenari.
2- Espais annexes a la sala gran: és de nova construcció (any 2011) i està format per tres plantes d'espais polivalents i despatxos.

A la planta baixa té la sala bar que està preparada per fer exposicions d'obres d'art.. i a la segona planta tenim una sala preparada per fer audiovisuals.

Breu resum nova construcció: amb data desembre de 2008 la divisió de Serveis Tècnics de La Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat van encarregar el desenvolupament del projecte executiu d’ampliació i rehabilitació del casal de cultura a Sant Climent de Llobregat.

L’estratègia a seguir va ser ocupar el buit davant l’edifici existent (sense cap riquesa aparent), generant un volum de planta baixa +3, relacionant els dos edificis contigus (casal de joves i casal de cultura) donant-los una qualitat adient d’espais públics que són i adequar totes les façanes per donar-li imatge d’unitat.

Av. de Pau Casals, 1 - 08849 Sant Climent de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Conserge: Sr. Joan Espinosa - Anna Monzonis
Telèfon: 936 580 791
Fax: 936 376 558
Adreça electrònica: monzonisga@diba.cat
Horari:  
De 17:00 a 23:00 hores
Darrera actualització: 09.09.2022 | 12:13