Ruta turística del cirerer en flor

Si la Fageda d'en Jordà és d'obligada passejada a la tardor, a la primavera ho és Sant Climent de Llobregat. La flor del cirerer tenyeix de blanc les valls de la riera de Salom, del camí de can Bori i el peu de la muntanya de Sant Ramon.

Es tracta de passejades organitzades per l'ajuntament amb l'ajut de pagesos voluntaris. Es fa la sortida a la Plaça de la Vila i es puja pel Camí Ral pel tram del Camí de l'Angla. Es va veient els cirerers del sector del Querol fins a arribar a la nova passera de fusta d'Estret de Roques.

La baixada es fa pel sector de la muntanya de Sant Ramon fins a la masia de Can Molins.

Per menjar, viure i gaudir de la Festa de la Cirera caldrà esperar fins per gaudir de la festa de les cireres cal esperar al cap de setmana del 18 i 19 de maig, on es farà la famosa exposició de cireres que en aquesta ocasió arribem a la 43a edició.

Des de el 2006 a Sant Climent hem vingut fent passejades per les vinyes blanques dels nostres cirerers quan aquest fruit treu la bellesa de la seva flor.

 

CIRERES DE SANT CLIMENT, LES MÉS DOLCES!!

 

Els pagesos del poble acompanyen els veïns i visitants que volen gaudir dels paisatges de les nostres muntanyes per rutes diverses entre els nostres cirerers. Si no podeu venir a les passejades guiades pels nostres pagesos, hem penjat al web una ruta que podeu seguir si ens visiteu pel vostre compte.

Cal trucar a l'ajuntament per apuntar-vos si voleu venir a la passejada guiada i també portar un calçat còmode. I sobretot moltes ganes de veure imatges que alegren la vista a tots aquells que tenen la curiositat de caminar per paratges únics i a prop de grans nuclis de població.

Darrera actualització: 28.05.2020 | 10:20