Poliesportiu Municipal

Reforma Poliesportiu Municipal - 2015

Més de 300 persones assisteixen a la inauguració de la millora del Poliesportiu Municipal

L’actuació ha permès el cobriment parcial de l’equipament esportiu per a permetre el seu ús en condicions meteorològiques adverses

Aquest passat dissabte 31 de gener tenia lloc la inauguració de les actuacions de millora dutes a terme al Poliesportiu Municipal de Sant Climent de Llobregat. La jornada va comptar amb l’assistència de més de 300 persones i del Diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom. A més prenien part tots els equips esportius del municipi pertanyents a l’Associació Esportiva Sant Climent, Club Bàsquet Sant Climent i el Club Futbol Sala Sant Climent i els responsables de l’obra. Els treballs han consistit concretament en el reforç de l’estructura de pilars de ferro i formigó de l’equipament; la col·locació de panells per a evitar l’entrada de la pluja i la reparació de les goteres existents a la coberta.

No ha estat aquesta l’única actuació de millora duta a terme recentment a les instal·lacions esportives amb les compta la població. Paral·lelament també s’ha treballat en la millora de la piscina municipal on ha estat ampliada la zona de platja i s’ha canviat la ubicació del bar d’estiu. Tots aquests treballs han estat finançats a través de la Diputació de Barcelona.

Davant de la inauguració del tancament parcial, l’alcalde, Isidre Sierra, ha volgut manifestar que “tot i que aquesta no era una actuació prevista al pacte de govern vigent al municipi, ha estat una obra que se’ns ha demanat des de la població en general i, especialment, a través de les entitats esportives. Per aquets motiu hem considerat que era important canviar els nostres objectius, ser flexibles i treballar per a assolir aquesta millora a l’equipament tenint en compta que juga a favor de l’excel·lent tasca de l’educació en valors que duen a terme les associacions dedicades a l’esport”.

Travessia Prat de la Riba , 41 - 08849 Sant Climent de Llobregat - Barcelona
Telèfon: 936 580 791
Darrera actualització: 09.09.2022 | 12:10