JuntsxCat - desembre 2022

A Sant Climent tenim un govern de debò                     

Avui en dia es parla de la realitat de les xarxes socials i la realitat dels carrers i les places dels pobles. Des de Junts tenim molt clar que la capacitat d’influir en la vida dels climentons i les climentones passa per dinamitzar la vida productiva i de la gent de debò que fa aixecar les persianes cada dia dels nostres treballs. Es diu que el paper ho aguanta tot, i, actualitzant la dita, diríem que les xarxes socials ho aguanten tot. Però tot no s’hi val, cal que siguem responsables per a facilitar la vida de la gent. I el temps posa tothom al seu lloc. Actualment estem treballant en projectes de present i futur que, tot i l’època de pandèmia, podem dir que donen compliment als nostres compromisos:
• Millora de la via pública: arranjament dels carrers Rambla Riera i Camí del Marí.
• Nous vestidors al poliesportiu municipal i millores d’eficiència energètica.
• Projecte de millora de la sala gran del Casal de Cultura.
• Pla d’instal·lació de plaques fotovoltaiques per a ús públic en edificis municipals com l’Escola Sant Climent, el Casal de Cultura i el poliesportiu municipal.

Des de Junts tenim clar que si no tinguéssim l’espoli fiscal que pateix Catalunya podríem disminuir la pressió fiscal a la qual estem abocats.

Però mentre això no arriba, continuarem treballant projectes per a presentar on calgui i aconseguir-ne el finançament.

Les dones i els homes de Junts us desitgem que passeu unes bones Festes i que l’any 2023 sigui molt profitós per a tothom.

Neus Serrano López
Regidora d'Educació, Noves Tecnologies, Joventut, Esports i RRHH
Portaveu JxCat.

Darrera actualització: 14.07.2023 | 12:30