GentxSantCliment - desembre 2023

Demanem una auditoria i ERC dona suport a Junts per a NO fer-la               

Saps que l’equip de govern d’ERC-SOM i Junts es va gastar més de vint-i-un mil euros per pagar càrrecs electes sense tenir diners en el pressupost del 2022?

Sr. Alcalde, que no sap que gastar diners públics sense tenir partida pressupostària és una gran irregularitat? I fer-ho, a sobre, per pagar els sous dels càrrecs electes és, al nostre entendre, una falta d’ètica. Casualment, el govern del Sr. Sierra va portar al Ple Municipal el tancament dels comptes públics de l’exercici 2022 fora de termini.

Sr. Alcalde, descuidar-se d’això és una altra irregularitat, però el que és pitjor és que és una manca total i absoluta de transparència. Com sabeu, Gent x Sant Climent, en l’exercici de les seves funcions, ha demanat en reiterades ocasions informació diversa que no els ha estat facilitada.

Gent x Sant Climent va instar el Govern a fer una auditoria econòmica, però, amb el vot contrari d’ERC, van desestimar-la i, així, van impedir que el poble conegui on el Govern es gasta els nostres impostos.

Sr. Alcalde, si diu que tot està bé, per què es nega a fer una auditoria? Què ha d’amagar el Govern Municipal sobre els comptes públics? Per què ERC vota en contra de fer-la?

Fer una auditoria seria un indicador de màxima transparència. En canvi, no fer-la i no donar la informació a l’oposició són indicadors que alguna cosa amaga el Govern. Des de la darrera legislatura que Gent x Sant Climent exigeix a l’alcalde transparència i bon govern.

Els nostres impostos han de servir per a tenir uns carrers i unes rieres més nets, per a millorar la recollida d’escombraries, per a activar el nostre comerç local, per a atendre la nostra gent gran, per a millorar el nostre consultori i recuperar-hi el pediatre, i per a fer del nostre espai públic un referent de dignitat i d’igualtat per a tothom.

Sant Climent necessita millorar molt la seva gestió pública en benefici del poble, i conèixer on es gasta l’alcalde els diners públics és, per a nosaltres, una prioritat.

Continuarem treballant. Sant Climent s’ho mereix!

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU

Darrera actualització: 22.02.2024 | 09:27