SOM-ERC - desembre 2022

      

Veïns/es, des del nostre compromís amb la ciutadania, i malgrat els entrebancs que hem trobat pel camí, continuem treballant per fer realitat els objectius, que no són uns altres que vosaltres.

Estem al Govern, ja que tenim un pacte amb Junts, del qual fem seguiment, i gairebé estem a punt d’aconseguir el 100 % de les nostres propostes amb ells, i així continuarem.

Ens sentim orgulloses de:

• l’ampliació del consultori (enguany la Generalitat té previst invertir-hi 1,5 milions d’euros, fins al 2024).
• la millora del transport públic que hem aconseguit i que serà efectiva, amb doble torn de cadència, al febrer
• haver «aprovat amb nota» les renovables, amb bonificacions del 50 % en 10 anys a l’IBI del nostre veïnat i les inversions fetes en plaques solars a l’escola bressol i al CEIP i en una caldera de biomassa al poliesportiu
• la nostra contribució a la conciliació familiar, dotant les famílies d’un servei de canguratge gratuït
• els educadors de carrer, per a orientar els nostres joves i ajudar-los a gaudir d’una adolescència sana
• la feina que fem per eliminar els maltractaments masclistes i dotar les dones del nostre municipi d’eines per a aconseguir l’empoderament emocional amb una psicòloga i una coach.

Tot i que en recollida selectiva hem millorat (estem en el 37 %), encara estem lluny d’assolir el 60 %; per això demanem amb més força la col·laboració ciutadana, per aconseguir la fita del 2030. Des de l’AM SOM-ERC, us desitgem molt bones Festes, bon any 2023 i SALUT.

Elisabet Marcos i Gelabert

1a tinenta d’alcaldia - Regidora Afers Socials i Famílies, Cooperació i Acollida, Sanitat i Salut Pública, Igualtat, Gent Gran, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Transport Públic.
Portaveu SOM-ERC

 

Darrera actualització: 14.07.2023 | 12:32