SOM-ERC - 30/10/2020

      

 

Benvolgudes i benvolguts:

Volem començar aquest escrit enviant el nostre escalf a totes aquelles veïnes i veïns que com a conseqüència de la pandèmia estan passant per moments difícils, ja sigui per la pèrdua d´un familiar o per la difícil situació socio-econòmica que estem patint.

El proper 10 de Novembre farà 5 mesos que el nostre grup municipal va entrar a formar part de l´equip de govern; a dia d´avui fem un balanç positiu. El nostre objectiu principal era i serà, treballar pel bé comú de St Climent, situant les persones al centre de tot, fent-ho des de la proximitat, escoltant a tothom, i acostant la Casa de la Vila a tots vosaltres, perquè la sentiu com a vostra.

Si la política ja de per si és complicada, la situació actual de pandèmia agreuja encara molt més la situació, però el nostre compromís és ferm i és gratificant poder treballar per tots vosaltres.
Els esforços més importants els estem invertint en: ajudar a les persones i que ningú quedi enrere, en disposar d´un nou consultori, en un centre de dia, en millorar la recollida selectiva dels residus i disposar d´un nou sistema de recollida i el manteniment i millora de la via pública. Gràcies per la confiança.

#somlatevaveu

Darrera actualització: 14.07.2023 | 12:33