Som Acord Municipal - Noticies final d'any 2018

Com sabeu, en aquests darrers vuit anys ens ha tocat ser a l’oposició. I, tot i que des d’aquesta banda de la taula és difícil poder canviar coses, seguim en la mateixa lluita de servir tothom dins les nostres possibilitats. Malauradament, en aquesta lluita, gairebé totes les propostes que fem a l’equip de govern cauen en un sac amb un forat molt gran per on s’esmuny tot.

De l’altra banda ens diuen que la part econòmica està sanejada; «Anem bé», diuen, i nosaltres ho celebrem. Però alhora ens preguntem: si anem tan bé, com és que quan demanem que ens abaixin l’IBI no ens fan cas? O potser anem bé perquè entre tots plegats ara paguem més? Per algunes d’aquestes coses, enguany ens hem abstingut en les ordenances, cosa que no havíem fet mai, tot esperant un gest de l’equip de govern respecte als impostos.

Ara ja som a poc més de mig any fins a les properes eleccions, en què esperem ser presents amb les propostes i idees que ens feu arribar. En els últims quatre anys, algunes persones ens han explicat que senten que tenim poca presència, però no és així: aquí seguim; potser no pengem selfies cada dia ni vivim en un constant míting polític (no som així), però continuem treballant, revisant i demanant explicacions sobre les decisions de l’equip de govern, escoltant-vos, preocupant-nos i participant com hem fet sempre en la vida del poble, a les entitats, a les places, al Ple Municipal...

Tot just quan s’acaba l’any volem aprofitar per a desitjar-vos unes bones Festes i, especialment, un nou any amb més llibertat i el retorn a casa d’exiliats i presos polítics.

Darrera actualització: 24.02.2020 | 13:15