JuntsxCat - 30/10/2020

 

JUNTS HEM SUPERAT UN ESTIU DIFERENT

 

Degut a la situació que estem vivint, aquest estiu 2020, hem tingut que prendre decisions importants en quant a l’escola bressol, al casal d’estiu, a la piscina i als patis oberts. Primerament no sabiem com obrir, però teniem clar que els climentons i les climentones necessitàvam més que mai aquests serveis. Per tots nosaltres, vam posar-nos a treballar de valent i de la mà dels professionals (tècnics de l’ajuntament, empreses, mestres, monitores, etc.) ho vam dur a terme i n’estem molt orgullosos.

Tots ells els hem pogut tenir oberts durant tot l’estiu, amb èxit de no contagis (0).

Pel que fa al final de curs de l’EBM vam poder acollir els infants en les millors condicions i tenir un final de curs del tot inimaginable amb el reconeixement favorable de les famílies.

Després van venir els patis oberts, la piscina i el casal d’estiu. Totes tres activitats dirigides per empreses externes que han seguit estrictament les mesures sanitàries per combatre la Covid-19.

Vam traslladar el punt jove als patis oberts afavorint la interacció social en un entorn segur i gaudint de jocs tradicionals, jocs de taula, tallers i fent acompanyament emocional. De la mateixa manera, la piscina va permetre a les famílies poder remullar-se com també els nens i les nenes van poder retrobarse després de tants mesos en el casal d’estiu.

Esperem que entre tots i totes posem fi a aquesta pandèmia i poguem tornar a abraçar-nos lliurement pels carrers del nostre poble.

Neus Serrano López
Regidora d’educació, joventut, esports i noves tecnologies.
Portaveu JxCat.

Darrera actualització: 14.07.2023 | 12:31