Isidre Sierra escollit novament alcalde de Sant Climent de Llobregat

Dilluns, 19 de juny de 2023 a les 00:00

Sierra assoleix per quarta vegada l’alcaldia amb el suport de Junts i ERC

Aquest dissabte 17 de juny al migdia tenia lloc a l’Ajuntament el ple de constitució de la corporació que ha servit per a l’elecció novament d’Isidre Sierra com a alcalde de Sant Climent de Llobregat per als pròxims 4 anys. Sierra rebia els 5 vots a favor del seu grup municipal, Junts, als que se sumava el de la regidora d’ERC, assolint la majoria enfront dels 5 vots que rebia el candidat socialista, José Antonio Monteagudo, del grup Gent per Sant Climent.

Aquesta serà la quarta vegada que Isidre Sierra arribi a l’alcaldia després que l’any 2010 ocupés per primera vegada el càrrec. En el seu discurs de presa de possessió, l'alcalde manifestava que “no em puc sentir més orgullós que després de tot aquest temps mantingueu, els veïns i veïnes, la confiança en el nostre equip i en el nostre projecte de poble. Compteu amb el meu compromís” i desitjava a tots els regidors i regidores encerts per al benefici comú de tota la població. De la mateixa manera Sierra va incidir en la seva presa de possessió en la necessitat de vetllar des del consistori per a mantenir el tarannà i la personalitat del nostre municipi i per a garantir que el jovent pugui desenvolupar-hi els seus projectes vitals.

Isidre Sierra revalida el seu càrrec després que la llista de Junts fos la més votada al nostre municipi en les passades eleccions municipals celebrades el passat 28 de maig amb 849 vots (42,07 %), seguida per Gent per Sant Climent-CP amb 745 vots (36,91 %) i per Esquerra Republicana de Catalunya-AM amb 277 vots (13,72 %).

Sierra, economista de formació, és actualment professor-tutor d’UNED Barcelona i bomber voluntari.

Amb l’objectiu de posar en marxa el mandat de la manera més àgil possible, l’alcalde ja ha anunciat que el 4 de juliol tindrà lloc el ple per a l’aprovació del nou cartipàs amb la distribució de responsabilitats entre els regidors i les regidores que formaran el govern municipal. Fins a aquell moment Isidre Sierra ha manifestat la seva voluntat de treballar entre Junts i ERC un acord de govern sòlid i inclusiu i que permeti garantir el desenvolupament del municipi en els pròxims 4 anys.

Darrera actualització: 19.06.2023 | 13:26