Desenvolupament Ple Ordinari el 28 de maig de 2020

Diumenge, 31 de maig de 2020 a les 12:00

Dijous, 28 de maig es va realitzar el ple ordinari de maig de 2020, de nou per via telemàtica

A l’inici de la sessió es feia un minut de silenci per les víctimes de la Covid 19, on es recordava que des del dia 9 d’abril, les banderes onegen a mig pal i que continuaran fins a l’aixecament de l’estat d’alarma i s’ha continuat amb la mostra de suport de tots els regidors als treballadors i treballadores de Nissan i els més de 25.000 llocs de treballs d’empreses auxiliars, llegint per part de l’alcalde una Declaració Institucional.

El Ple comença amb l’aprovació de la renovació del Conveni del Padró d’Habitants del Municipi (AGIPH), que ens donen servei des de Diputació de Barcelona i del Conveni per la gestió informatitzada de la nòmina dels empleats dels ens locals (AGINEEL), també servei de la Diputació de Barcelona, tots dos aprovats pel vot favorable de JuntsxCat i SOM-ERC.

Seguidament, es continua amb l’aprovació d’una ajuda per a tot el sector de bars i restaurants amb una disposició transitòria, on ve a dir que no es cobrarà la tassa d’ocupació de via pública a les terrasses de bars i restaurants fins que es mantingui l’estat d’alarma, amb el límit del 31 de desembre de 2020, lligat a altres mesures també de suport al sector de bars i restaurants, també aprovat per JuntsxCat i SOM-ERC.

En el punt següent, es presenta pel nomenament del Consell Econòmic i Social del Baix Llobregat (CES), com a representant al Sr. Isidre Sierra i com a suplent al Sr. Jesús Insausti, per contribuir a un Acord de Concertació Territorial per al desenvolupament Econòmic Local del Baix Llobregat (ACT-Baix).

A continuació, també s’aprova i per tant passa a llegir l’alcalde, la Moció presentada pels Grups Municipals de Junts per Catalunya, Gent per Sant Climent i SOM-ERC, atenent la petició de l´entitat “+ de 1000 històries”, perquè Sant Climent de Llobregat commemori l’1 de juny com el dia del 1050è aniversari de Sant Climent de Llobregat.

Per últim, l’alcalde explica, dintre de l’apartat d’informació d’alcaldia, que s’ha començat avui a fer el repartiment de mascaretes FFP2 a tots els veïns i veïnes del poble pels voluntaris, voluntàries i per part de funcionaris.

Darrera actualització: 26.04.2023 | 13:57