Desenvolupament Ple Ordinari 29 de novembre de 2022

Dimecres, 30 de novembre de 2022 a les 12:00

Aspectes més destacables del Ple Ordinari del 29 de novembre de 2022

Dijous, dia 29 de novembre es va realitzar el Ple Ordinari, de forma presencial a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat i que es va poder seguir en directe pel Canal de YouTube.

El ple queda validat pels serveis jurídics municipals (secretaria), i s'inicia amb l'aprovació de l’acta de la sessió anterior, núm. 9/2022 de data 20 d'octubre de 2022.

A continuació, l’alcalde presenta la proposta d'acord per a l’aplicació dels increments salarials al personal de l'Ajuntament, amb caràcter retroactiu des de l’1 de gener d’un 1,5%, d’acord amb el reial Decret de l’Estat. Quedant aprovat per unanimitat, 

Es segueix amb la sessió, amb l’aprovació per unanimitat del conveni entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, per a la implantació de serveis energètics-plaques fotovoltaiques en cobertes d’edificis i equipaments municipals, on la primera de les intervencions es realitzarà al Poliesportiu i la proposta és que s’aprofitarà la producció per als edificis d’equipaments consumidors vinculats, començant pel Poliesportiu, Biblioteca, Policia Local, Casal de Cultura i Parròquia.

Per finalitzar el ple s’aprova definitivament la relació de béns, declaració de necessitat ocupació i aprovació inicial del just-i-preu Cal Sagasta.

L’alcalde dóna per finalitzat el ple, a les 20:00 h

Podeu veure la resta de punts del Ple Ordinari Municipal i intervencions íntegres al nostre Canal de YouTube.

IMPORTANT
Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital .

 

Darrera actualització: 30.12.2022 | 13:28