Desenvolupament Ple Ordinari 28 de juliol de 2022

Dilluns, 1 d'agost de 2022 a les 12:00

Aspectes més destacables del Ple Ordinari del 28 de juliol de 2022

Dijous, dia 28 de juliol es va realitzar el Ple Ordinari, de forma presencial a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat i que es va poder seguir en directe pel Canal de YouTube.

El ple queda validat pels serveis jurídics municipals (secretaria), i s'inicia amb l'aprovació de l’acta de la sessió anterior, núm. 6/2022 de data 5 de juliol de 2022.

A continuació, l’alcalde dóna la paraula al portaveu de GxSC-CP que vol expressar el sentit de vot del seu grup, que serà en contra (podeu veure la intervenció sencera al canal de YouTube). I passant a la votació, s’aprova definitivament el Compte General de l’exercici 2021, amb els vots a favor de JuntsxCat, SOM-ERC i amb l’abstenció del regidor no adscrit, el Sr. Mora i els vots en contra de GxSC-CP.

Seguidament, per part de l’alcalde s’exposa el següent punt del plenari, que serà un pas més per la reforma, rehabilitació i eficiència energètica del Casal de Cultura, i per tant, el que presentem és el Conveni de finançament de les Obres de Reforma del Casal de Cultura, que és amb l’AMB on fa una aportació inicial d’un 35,73% en aquest conveni entre l’Ajuntament de Sant Climent i l’AMB. Quedant aprovat per unanimitat.

Continua el ple, amb la modificació puntual de l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana Municipal, i com exposa l’alcalde, així cada vegada que hi hagi una cursa de muntanya, els organitzadors respectin tal com marca el codi de bones pràctiques. Quedant aprovat per unanimitat.

Finalment, es presenta una moció pels grups municipals de JxCAT-JUNTS, SOM-ERC-AM i GxSC-CP de Sant Climent de Llobregat en defensa dels Jutjats de Pau, quedan aprovat per unanimitat, i la moció presentada pels grups municipals de JxCAT-JUNTS I SOM-ERC-AM de Sant Climent de Llobregat per l'aprovació del manifest de l'acord social per l'Amnistia i el Dret a l'Autodeterminació, que quedaria aprovada amb els vots a favor de JuntsxCat, SOM-ERC, dos regidors de GxSC-CP i del regidor no adscrit, i el vot en contra d’un regidor de GxSC-CP i una abstenció d’un regidor de GxSC-CP.

Per acabar, l’alcalde, dintre de l’apartat d’informació d’alcaldia, dóna pas al secretari que exposa l’arxivament del cas que es va presentar a fiscalia sobre el cas d’assetjament, conforme la resolució que s’ha rebut i a on s’acorda l’arxiu d'aquesta. (Podeu veure les intervencions íntegres al nostre Canal de YouTube).

L’alcalde convida a tothom als actes de la Festa Major d’estiu, avisa als veïns i veïnes que a partir de la setmana del 8 d’agost es farà l’asfaltat dels carrers de la Rodera, entre els dies 8, 9 i 10 d’agost i que esperem que l’11 hagin acabat i finalitza el ple.

Ple Municipal podeu accedir a veure-ho al Canal de YouTube

El ple finalitza, a les 20:05 h

IMPORTANT

Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital des de l’adreça http://www.santclimentdellobregat.cat/actualitat/butlleti-digital/

 

Darrera actualització: 09.09.2022 | 09:22