Desenvolupament Ple Ordinari 26 de maig de 2022

Divendres, 27 de maig de 2022 a les 12:00

Aspectes més destacables del Ple Ordinari del 26 de maig de 2022

Dijous 26, es va realitzar el Ple Ordinari del mes de maig, de forma presencial a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat i que s'ha pogut seguir en directe pel Canal de YouTube.

El ple queda validat pels serveis jurídics municipals (secretaria), i s'inicia amb l'aprovació de l’acta de la sessió anterior, núm.4/2022 de data 31 de març de 2022.
Seguidament, l'alcalde, el Sr. Isidre Sierra, fa la presentació del següent punt, aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General Metropolità a l’entorn del pavelló poliesportiu municipal de Sant Climent de Llobregat, quedant aprovat.
Continua el ple, amb l'aprovació de la urgència, amb els vots a favor de JuntsxCat, SOM-ERC i el regidor no adscrit i els vots en contra de Gent per Sant Climent i després de la presentació del punt, s’aprova provisionalment la modificació de l’Ordenança fiscal núm. 25, ap. 5, reguladora de la Taxa per la prestació del servei de l’Escola Bressol Municipal, per al curs 2022-2023.
I per acabar, després d’escoltar la part de control i resoldre, es continua a la part de precs i preguntes, que podeu escoltar àmpliament al canal de YouTube de l’Ajuntament de Sant Climent.

L’alcalde finalitza el ple i dóna les gràcies a tothom.

Ple Municipal podeu accedir a veure-ho al Canal de YouTube
El ple finalitza, a les 20:05 h

IMPORTANT

Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital des de l’adreça http://www.santclimentdellobregat.cat/actualitat/butlleti-digital/

 

Darrera actualització: 30.05.2022 | 13:53