Desenvolupament Ple Ordinari 26 de gener de 2023

Divendres, 27 de gener de 2023 a les 12:00

Aspectes més destacables del Ple Ordinari del 26 de gener de 2023

Dijous, dia 26 de gener va realitzar el Ple Ordinari, de forma presencial a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat i es va poder seguir en directe pel Canal de YouTube.

El ple queda validat pels serveis jurídics municipals (secretaria), i s'inicia amb l'aprovació de l’acta de la sessió anterior, núm. 11/2022 de data 22 de desembre de 2022.

A continuació, després de la intervenció de l’alcalde per ampliar el punt i de les intervencions per expressar el sentit del seu vot, s’aprova per unanimitat la disponibilitat de l'ús de la coberta de l'equipament municipal a favor de l'AMB per la implantació del conveni de serveis energètics.

Per seguir amb la sessió, l’alcalde fa lectura de la moció que es presenta pels grups JXCAT-JUNTS, SOM-ERC I GXSC-CP de Sant Climent de Llobregat, la moció per impulsar un fons extraordinari sobre l’energia per ajuntaments i entitats públiques, quedant aprovat per unanimitat.

I es segueix amb la intervenció de l’alcalde, que presenta el manifest per part dels grups municipals de JXCAT-JUNTS i SOM-ERC de l’adhesió al projecte transformador "Equipaments 2030: Responsables i Educadors". I que queda aprovat per unanimitat.

Per finalitzar l'alcalde dóna la paraula a l'apartat de precs i preguntes, a regidors i portaveus, on després de la seva exposició reben la resposta per part de les diferents regidories.

Podeu veure les intervencions íntegres dels diferents punts aprovats i dels precs i preguntes al nostre Canal de YouTube.

El ple finalitza, a les 20:05 h

IMPORTANT

Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital des de l’adreça http://www.santclimentdellobregat.cat/actualitat/butlleti-digital/

 

Darrera actualització: 26.04.2023 | 10:04