Desenvolupament Ple Ordinari 25 de novembre de 2021

Dilluns, 29 de novembre de 2021 a les 18:00

Aspectes més destacables del Ple Ordinari del 25 de novembre de 2021

Dijous 25, es va realitzar el Ple Ordinari, presencialment i en directe a través del canal de YouTube de l'Ajuntament de Sant Climent, i per poder facilitar la participació dels veïns i veïnes, a través de l'email st.climent@santclimentdellobregat.cat.

El ple queda validat pels serveis jurídics municipals (secretaria), per realitzar-lo en temps i forma telemàtica. I es comença amb l'aprovació de l'acta de la sessió anterior núm. 9/2021 de data 28 d’octubre de 2021.

Seguidament, queda validat definitivament el Codi de Conducta dels Alts Càrrecs i de Bon Govern de l’Ajuntament de Sant Climent i s'aproven les festes locals per a l’any 2022 al municipi.

Després s'exposa el següent punt, on s'aprova un nou Conveni de Col·laboració per la Cessió d’ús d’un Terreny per a la Gestió d’Infraestructures de Telecomunicacions, i es passa a l'aprovació de la Moció presentada per la Comissió “Amics de la gent gran de Sant Climent” per les necessitats reals de la gent gran a Sant Climent.

I com a últim punt i com a urgència, l'alcalde fa una exposició per pasar a aprovar inicialment la "Modificació puntual del pla general metropolità - MPPGM - a l'entorn del pàvelló poliespotiu municipal"ja que és necessari, pel tràmit que comporta l'acceptació per part de la Generalitat, per poder fer l'ampliació dels vestidors, les sales polivalents, etc., quedant aprovat pels vots a favor de JuntsxCat, la Sra. Marcos i el Sr. Mora, i amb els vots en contra de Gentxscli. 

Per concloure el ple, l’alcalde passa a donar la informació d'alcaldia:

■ L'alcalde vol posar en valor l´'ultim consell d'Alcaldes on es va aprovar el Projecte de Suport a la Candidatura Comarcal del Projecte de Transició Energètica Renovable. "Sant Climent recolza  l'objectiu general del projecte, per tal d'augmentar la proporció d'energies renovables. Aquest Projecte Europeu vindrà recolza l'objectiu general del projecte, per tal d'augmentar la proporció d'energies renovables. Aquest Projecte Europeu vindrà recolzat per propostes municipals de suport del canvi d'utilitzar energies renovables i passar a instal·lar plaques fotovoltaiques: les propostes metropolitanes per instal·lar plaques fotovoltaiques als edificis municiplas que ja estan en fase de licitació.

Per acabar el ple, l'alcalde, convida als veïns i veïnes a les diferents activitats municipals que estan programades.

Ple Ordinari podeu accedir a veure-ho al Canal de YouTube

El ple finalitza a les 21:36 h

IMPORTANT

Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital des de l’adreça http://www.santclimentdellobregat.cat/actualitat/butlleti-digital/

Darrera actualització: 04.02.2022 | 09:37