Desenvolupament ple extraordinari i urgent taules electorals gener 2021

Dilluns, 25 de gener de 2021 a les 00:00

Dimecres 20, per ordre de la Junta Electoral Central es realitza ple extraordinari i urgent, per fer el sorteig pels components de les 6 meses electorals, repartides entre l’Escola Sant Climent i el Casal de Cultura de Sant Climent, per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer.

L'alcalde, Isidre Sierra, inicia el ple quan són les 08:30 del matí. Una vegada iniciat es procedeix a pitjar la tecla de l'ordinador que farà el sorteig, davant del secretari i s'imprimeixen els resultats per la posterior lectura dels titulars de president/a i vocals així com els suplents per part de l’alcalde.

També s’especifica per part del secretari la distribució dels cartells electorals, pancartes i banderoles de les candidatures, quedant aprovat per tots els regidors i regidores.

Als 11 minuts d'iniciar el ple es dóna per finalitzat.

Ple extraordinari podeu accedir a veure-ho al Canal de YouTube

IMPORTANT

Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital des de l’adreça http://www.santclimentdellobregat.cat/actualitat/butlleti-digital/

 

Darrera actualització: 26.04.2023 | 12:46