Desenvolupament Ple Extraordinari i Urgent 23 de desembre de 2021

Dilluns, 27 de desembre de 2021 a les 18:00

Aspectes més destacables del Ple Extraordinari i Urgent del 23 de desembre de 2021

Dijous 23, es va realitzar el Ple Extraordinari i Urgent, presencialment i en directe a través del canal de YouTube de l'Ajuntament de Sant Climent.

L'alcalde inicia la gestió donant la benvinguda a tots els assistents i comenta que el ple es desenvoluparà amb totes les mesures que marca el PROCICAT per la Covid-19.

Seguidament, el ple queda validat pels serveis jurídics municipals (secretaria) per realitzar-lo en temps i forma. 

Amb l'únic punt de l'aprovació definitiva de les Ordenances Fiscals (OOFF) exercici 2022 i resolució d'al·legacions, on es ratificaven, i on s'aprovava que quedin congelades les taxes i els impostos municipals, i on es comenta que ha estat possible, gràcies, entre altres qüestions, a què les empreses proveïdores de l'abastiment de l'aigua i la recollida d'escombraries (Aigües de Barcelona i CLD) mantenen els preus dels serveis.

Podeu veure la intervenció del Ple Extraordinari i Urgent al Canal de YouTube.

El ple finalitza a les 19:19 h

IMPORTANT

Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital des de l’adreça http://www.santclimentdellobregat.cat/actualitat/butlleti-digital/

Darrera actualització: 03.02.2022 | 18:40