Desenvolupament Ple Extraordinari i Urgent, 18 de març de 2022

Dilluns, 21 de març de 2022 a les 00:00

Aspectes més destacables del Ple Extraordinari i Urgent del 18 de març de 2022

Divendres 18, es va realitzar el Ple Extraordinari i urgent, de nou per via telemàtica.

Després de la salutació inicial per part de l'alcalde, el Sr. Isidre Sierra, el ple queda validat pels serveis jurídics municipals (secretaria) per realitzar-lo en temps i forma telemàtica.

Seguidament, el secretari, fa la presentació del següent punt “Modificació de l’ordenança fiscal núm. 4, reguladora de l’Impost sobre l’increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana 2022”, I després l’alcalde, el Sr. Isidre Sierra Fusté dóna pas a les intervencions del regidor adscrit, el Sr. Mora i el portaveu de Gent per Sant Climent, el Sr. Monteagudo (Podeu veure les intervencions al Canal YouTube).

I procedint a la votació, queda aprovat per majoria amb els vots a favor de JuntsxCat, SOM-ERC i el regidor no adscrit i els vots en contra de Gent per Sant Climent.

L'alcalde fa una àmplia intervenció final, on explica als veïns i veïnes, als regidors i regidores, el perquè de la presentació, el tràmit que s’ha seguit i dóna contestació als comentaris de les diferents intervencions, indicant, d’altra banda, que el poble de Sant Climent, per aquest plenari i per part de l’equip de govern, no tindrà cap cost d’aquest plenari, ja que l’equip de govern s’ha autolimitat el cobrament de tots els òrgans col·legiats i tenim un pacte on consta que aquests plenaris no els cobrarem, i emplaça al Sr. Monteagudo i al Sr. Mora a fer el mateix, enviant simplement una carta a secretaria

Per acabar, l'alcalde demana poder seguint fent coses junts, ja que ens arriben i estem treballant amb molt fons europeus pels projectes de resiliència i de canvi climàtic, per la millora de tots els edificis municipals, per reduir la despesa en llum, i han posat molts diners perquè els veïns i veïnes puguin tenir una reducció amb el seu consum energètic, amb una aposta molt clara de plaques solars i es poden sumar, sempre tindrem la mà estesa a la seva disposició. I els emplaça a què la setmana vinent a la Junta de Portaveus, facin propostes per treballar i arribar a acords.

Moltíssimes gràcies i bona nit.

Ple extraordinari podeu accedir a veure-ho al Canal de YouTube

El ple finalitza a les 19:24 h

IMPORTANT

Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital des de l’adreça http://www.santclimentdellobregat.cat/actualitat/butlleti-digital/

 

Darrera actualització: 07.07.2022 | 11:19