Desenvolupament Ple extraordinari i urgent, 16 d'abril de 2024

Dimecres, 17 d'abril de 2024 a les 00:00

Aspectes més destacables del Ple extraordinari i urgent del 16 d'abril de 2024

Dimarts, 16 d'abril, l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat va acollir un Ple extraordinari i urgent que va abordar temes rellevants per al municipi. La sessió es va dur a terme de manera presencial a la Sala de Ple i es va retransmetre en directe pel Canal de YouTube de l’Ajuntament.

El ple va ser validat pels serveis jurídics municipals (secretaria) i va començar amb la ratificació de la urgència de la convocatòria.

A continuació, es va dur a terme el sorteig informàtic dels membres titulars i suplents de les sis meses electorals per a les properes Eleccions al Parlament de Catalunya de data 12 de maig de 2024. Els representants dels diferents grups polítics van ser convidats a abandonar breument la sala per assistir al sorteig. Seguidament, l'alcalde va anunciar els resultats, els quals seran remesos a la Junta Electoral de Zona. Les notificacions pertinents seran enviades als ciutadans per part de l'Ajuntament. 

Quant a la distribució dels cartells electorals, pancartes i banderoles de les candidatures per a les Eleccions al Parlament de Catalunya, queda aprovat.

Es finalitza el ple amb la presa de possessió de la Sra. Esther Aguado i Morcillo, d'ERC-AM, del càrrec de regidora de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat.

Agraïm la vostra participació i us convidem a veure la retransmissió completa a través del nostre Canal de YouTube, per veure els detalls sobre les deliberacions i decisions preses.

La sessió va concloure a les 19:45 h.

IMPORTANT
Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Butlletí Digital .

 

Darrera actualització: 23.04.2024 | 14:42